ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові готелі до ЄВРО 2012 перевірятиме моніторингова група

Львівський портал

|

Упродовж березня готелі Львова та області, які внесені до Генерального плану з інфраструктури розміщення, перевірить спеціально створена моніторингова група. Про це на нараді з питань аналізу та оцінки невирішених проблем у сфері готельних послуг у рамках проведення ЄВРО 2012 у Львові повідомив начальник головного управління містобудування архітектури та просторового розвитку Львівської ОДА Степан Лукашик, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Основним завданням моніторингової групи буде перевірка та сертифікація послуг, які надають готелі.

«Існують конкретні вимоги держстандарту та вимоги УЄФА, які регулюють питання категорійності готелю та якості послуг, які він надає. Ми перевіримо кожний об’єкт на відповідність до цих вимог», – наголосив Степан Лукашик.

Як зазначив директор департаменту ЄВРО 2012 Олег Засадний, аналіз українських вимог стандартизації готелів та вимог УЄФА показав, що українське законодавство передбачає більшість тих стандартів, які хоче бачити в Україні УЄФА. Тому задача готелів лише дотримуватися їх, а також звернути увагу на незначні особливості, які вимагає УЄФА.

«Водночас, в ході перевірки готелів, які планують реконструюватися ми можемо відстежити наскільки плани реконструкції збігаються із вимогами УЄФА та порекомендувати внести виправлення ще на стадії проекту», — зазначив він.

До складу моніторингової групи увійдуть представники департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради, управління містобудування архітектури та просторового розвитку Львівської ОДА, а також служби, які сертифікують конкретні готельні послуги – Львівський регіональний державний центр стандартизації, метрології та сертифікації, обласна санітарно-епідеміологічної служба, управління МНС у Львівській області та Служба безпеки України у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *