ОСТАННІ НОВИНИ

Ескізний проект нового терміналу аеропорту схвалила обласна містобудівна рада

Львівський портал

|

3 березня 2009 року на засіданні обласної містобудівної ради та органу облдержадміністрації «Єдине інвестиційне вікно» був розглянутий та в цілому схвалений ескізний проект будівництва пасажирського терміналу «Міжнародного аеропорту «Львів», розроблений компанією «Тебодін Україна». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Розробник доопрацював проект відповідно до зауважень, висловлених спеціалістами погоджувальних служб області та міста під час його попереднього представлення 18 лютого цього року. Зокрема, максимально враховано потреби людей з обмеженими фізичними можливостями, а також необхідність створення 900 місць для відкритого паркування автотранспорту та критий паркінг на 400 місць.

Замовнику проекту (ДП «Міжнародний аеропорт «Львів») та проектанту доручено узгодити усі рішення на стадії «Проект» та «Робочий проект» з Мінтрансзвязку, Мінрегіонбудом, МНС, МОЗ, МВС, СБУ, Держмитслужбою, Держприкордонслужбою, інститутом «Украеропроект», відповідними службами Львівської міської ради.

Стадію «Ескізний проект» виконано відповідно до графіку підготовки об’єктів ЄВРО-2012, погодженого з УЄФА. Наступну стадію («Проект») передбачено завершити до 17 квітня 2009 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *