ОСТАННІ НОВИНИ

Під впливом кризи українці радше зіп’ються, аніж організуються для бунту

Львівський портал

|

Попри те, що ситуація у державі через економічну кризу та збільшення безробіття є депресивною, українці навряд чи організуються до масових акцій протесту. З таким прогнозом сьогодні під час засідання експертного клубу ЦЕДК «Тема» щодо соціальних наслідків безробіття на Львівщині виступила психотерапевт Тетяна Миснікова.

«Є дуже маленька кількість людей, здатна організуватися для бунту. Також у нашому суспільстві є нерівномірною культура звернення до психотерапевтів. Натомість у ситуації, коли люди втрачають роботу, я передбачаю ривок алкоголізації. Психотерапевти радо допомогли б у вирішенні проблеми, але ж відомо, який спосіб є найпоширенішим для зняття стресу. На жаль, сто грам алкоголю – це найпростіший вихід і великий прошарок людей саме таким чином вирішуватиме проблему безробіття», – зазначила Т.Миснікова.

Сентенцію від психолога про те, що Україні не загрожують бунти безробітних заперечує представник вільних профспілок Віталій Ілик. За його словами, якщо влада й надалі вести себе так як зараз, то відкидати ймовірності масових бунтівних акцій – не варто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *