ОСТАННІ НОВИНИ

Готель «Львів» продадуть всього за 20-25 мільйонів гривень?

Львівський портал

|

Завтра на розгляд сесії Львівської міської ради буде подано нову Програму приватизації майна комунальної власності Львова на 2009-2010 роки. Зокрема, програма передбачає, що цього року на приватизацію буде виставлено і готель «Львів». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник голови постійної депутатської комісії комунального майна та власності ЛМР Роман Зафійовський. За його словами, готель планують продати безпосередньо існуючому орендарю за 20-25 млн грн.

«Це складне питання, оскільки продаж готелю не планується через аукціон чи конкурсним способом. Ми його хочемо продати орендарю – приватному акціонерному товариству, яке є орендарем цілісного майнового комплексу готелю. А сюди входить сам готель, котельня, гаражі, пивниці, ресторан, ліжка, списана постіль тощо. Колись за нього реально було отримати 40 млн грн, а зараз 20-25 млн грн. І це є гора, яку місто може отримати за цей готель. За цю ціну інвестор буде тут як тут», – наголосив Роман Зафійовський.

Він переконаний, що це є прийнятна ціна за 3-х зірковий готель, адже зі «Львова» не вдасться облаштувати готель високо класу.

«Найбільша проблема цього об’єкту є висота стелі, бо колись він будувався як дешевий радянський готель. Висота стелі у готелі «Львів» становить 2,50 – 2,70 метра, а за європейськими стандартами у 4- чи 5-зіркових готелях стелі не повинні бути нижчими, ніж 3 метри. Відтак, це буде дешевий 3-зірковий готель, в якому буде тепло, в якому буде гаряча вода та чиста постіль», – додав Р. Зафійовський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *