ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пройдуть навчання щодо врегулювання ситуацій під час повені

Львівський портал

|

Командно-штабні навчання обласних, районних і міських органів управління та формувань Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту відбудуться завтра, 5 березня, у Львівській ОДА. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, тема навчання: “Координація діяльності органів управління та формувань територіальних і функціональних ланок Львівської територіальної підсистеми ЄДС (єдина державна система) цивільного захисту при ускладненні повеневої (паводкової) обстановки, пропуску льодоходу та повені (паводків)”.

Навчання пройдуть під керівництвом заступника голови Львівської облдержадміністрації – голови обласної комісії з питань Техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Валерія П’ятака.

У складі учасників навчання: обласні, районні і міські комісії з питань ТЕБ та НС та евакуаційні комісії; начальники обласних, районних і міських спеціалізованих служб ЦО та їх органи управління; управління (відділи) з питань НС та ЦЗН райдержадміністрацій та міських рад міст обласного значення, районні (міські) відділи ГУ МНС України в Львівській області; оперативна група від Західного ОК.

Навчання відбувається відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної „Про основні завдання цивільного захисту (цивільної оборони) Львівської області у 2009 році” та „Плану основних заходів підготовки цивільного захисту (цивільної оборони) Львівської області на 2009 рік”.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *