ОСТАННІ НОВИНИ

Гільдія рестораторів хоче проводити у Львові День кельнера

Львівський портал

|

Гільдія рестораторів Львова вирішила офіційно звернутися до Львівської міської ради з пропозицією заснувати в місті «День львівського кельнера» і щорічно відзначати цей день як свято на загальноміському рівні. Про це йдеться в повідомленні Гільдії.

За словами ініціатора проведення свята, ресторатора Вардкеса Арзуманяна, запровадження «Дня кельнера» для Львова є дуже природнім, оскільки саме Львів є центром ресторанного туризму в Україні, саме тут живі найстаріші ресторанні традиції, саме тут працюють ресторани, яким виповнюється по 200 років. На думку пана Арзуманяна, відзначення «Дня кельнера» не лише сприятиме підвищенню престижу професії кельнера, але й може стати новим поштовхом для покращення якості обслуговування відвідувачів ресторанів.

До речі, члени Гільдії рестораторів Львова підтримали пропозицію Вардкеса Арзуманяна, який був Президентом Гільдії рестораторів Львова у 2007-2008 рр., але добровільно склав з себе повноваження, та обрали новим Президентом Гільдії львівського ресторатора Марка Зархіна.

Марк Зархін народився 2 лютого 1964 року у Миколаєві Львівської області. Генеральний директор компанії «Системи швидкого харчування» (ТМ «Піцца Челентано», «Картопляна Хата», «Кафе Пункт», «Япі», «По-перше», «EgoЇсти»), власником ресторанів «Дарвін», «Кафе №1», «Кумпель» тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *