ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Табаков читатиме казки вихованцям дитбудинку на Львівщині

Львівський портал

|

Третій етап Всеукраїнського благодійного проекту  «З книгою – до дітей!», у рамках якого відомий співак Павло Табаков прочитає сучасні українські казки вихованцям дитячого будинку «Рідний дім» у селі Корналовичі Старосамбірського району, відбудеться 5 березня. Окрім цього, як повідомляють організатори, бібліотека львівської спецшколи-інтернату №100 для сліпих дітей поповниться збіркою аудіокниг видавництва «Грані-Т».  
Перший етап благодійного проекту на Львівщині відбувся в листопаді минулого року, коли комплекти сучасної художньої літератури від видавництва «Грані-Т» та дитячі журнали «Ангелятко» і «Барвінок» отримали шість дитячих будинків та школа соціальної реабілітації для дітей. Опісля волонтери благодійного проекту у Львівській області регулярно читали подаровані книги з дітьми та визначили ті з них, які найбільше сподобалися дітям. Організатори пообіцяли дітям запросити авторів цих книг та інших відомих людей на зустріч з ними. Так, 27 листопада 2008 року з вихованцями дитячого будинку «Добре серце» у с. Новий Милятин зустрівся письменник-фантаст Сергій Дяченко.   У
продовж березня-квітня волонтери благодійного проекту «З книгою – до дітей!» поповнять бібліотеки дитячих установ у різних містах України книгами, зібраними фронтменом гурту «Океан Ельзи» Святославом Вакарчуком під час його зустрічей зі студентами в рамках соціального проекту «Людина творить Країну».  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *