ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Львівщини намагалися незаконно ввезти одяг на понад 80 тис. грн

Львівський портал

|

Працівники Львівської митниці запобігли 28 лютого незаконному ввезенню в Україну з Польщі через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Шегині – Медика» понад 200 одиниць одягу різного асортименту, загальною вартістю понад 80 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Держмитслужби України.

Жителі Львівщини намагались ввезти без сплати митних платежів чоловічий, жіночий та дитячий одяг, проте вартість товару перевищувала допустиму норму безмитного ввезення. Товар перебував у салоні та багажному відділенні автомобілів. Про наявність такого багатого асортименту товару, що підлягає оподаткуванню, у процесі усного опитування громадяни не заявили, а також не вказали у митній декларації.

Відтак наші співвітчизники вчинили спробу незаконного ввезення на територію нашої держави товару, відомості про який не були заявлені за встановленою формою.

За цим фактом співробітники Львівської митниці склали три протоколи про порушення митних правил за ознаками статті 340 Митного кодексу України.  Незадекларовані товари митники вилучили.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *