ОСТАННІ НОВИНИ

Вакарчуку звільнення не загрожує, а Вовкуну і Васюнику шукають заміну

Львівський портал

|

Народний депутат з БЮТ Володимир Яворівський назвав міністрів, яким в уряді Юлії Тимошенко шукають заміну. Як передає УНІАН, сьогодні під час прес-конференції в Кіровограді депутат наголосив, що нині постала нагальна потреба змінити тих членів Кабміну, які перебувають у відвертій опозиції до прем’єр-міністра.

«Можна говорити про заміну на посаді міністра культури і туризму Василя Вовкуна, міністра сільського господарства (мова йде про міністра аграрної політики Юрія Мельника – УНІАН). Зрозуміло, що зараз обговорюється кандидатура на посаду міністра фінансів, і найбільш вірогідно, що ним стане Сергій Тигіпко», – повідомив парламентарій.

Водночас, сказав він, незважаючи на те, що міністр освіти і науки Іван Вакарчук належить до блоку НУ-НС, йому звільнення не загрожує. «Це фахівець, який знаходиться на своєму місці. Про його заміну не йдеться», – підкреслив В.Яворівський.

Також він повідомив, що готується звільнення віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника. «Скоріш за все, цю посаду запропонують Петру Порошенку. Він фаховий фінансист, і прем’єр-міністр планує доручити йому вести справи Пенсійного фонду, щоб забезпечити ці соціальні виплати», – зазначив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *