ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї п’ятниці у Хмільному домі Роберта Домса пройде «соціальний психоз»

Львівський портал

|

У Львові відбудеться літературно-мистецький проект «МамаДеЯ», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. В межах цього проекту у Хмільному домі Роберта Домса буде проходити захід під назвою «Соціальний психоз».

«МамаДеЯ» –  цикл літературних вечорів, метою кожного з яких є залучення молоді до творчого самовираження особистості. «МамаДеЯ» дає можливість віднайти молоді, часто екстравагантні, таланти, а також проявити свою активну соціальну позицію через музику, літературу, театральне та художнє мистецтво.

«МамаДеЯ» обирає для своїх літературних вечорів завжди актуальну тематику і не керується стереотипами, упередженнями чи певною шаблонністю суспільства.
Молоді письменники, своїми творами, стимулюють слухачів до осмислення одвічних моральних істин, до перегляду та утвердження своїх життєвих цінностей, до роздумів над існуючими проблемами людства, до самовизначення та позиціювання себе як активного члена суспільства, здатного стояти на захисті своїх прав і реалізовувати свої суспільно корисні прагнення.

Захід відбудеться в п’ятницю, 27 лютого, о 18.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *