ОСТАННІ НОВИНИ

У понеділок Кучму знову допитували в справі Гонгадзе

Львівський портал

|

Екс-президента України Леоніда Кучму 23 лютого допитував слідчий Генеральної прокуратури України у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам повідомив заступник генерального прокурора України Микола Голомша, передає УНІАН.

«Так, дійсно, колишній президент Кучма був допитаний по цій справі», – сказав він.

На запитання, чи справді він підтвердив інформацію екс-майора Миколи Мельниченка про свою зустріч восени 2004 року з керівництвом Росії, зокрема, з тодішнім президентом РФ Володимиром Путіним, М.Голомша відповів: «Я просив би залишити це без коментарів».

Також заступник прокурора спростував чутки про те, що начебто під час допиту Л.Кучмі стало зле. «Подібних випадків не було», – зазначив М.Голомша.

Також він не сказав, чи допитуватимуть Л.Кучму знову. «Я думаю, що це справа слідчих. Це не опубліковується і не коментується», – зауважив М.Голомша.

Як повідомляв УНІАН, 2 лютого колишній майор Держслужби охорони М.Мельниченко заявив, що готовий у прямому ефірі телебачення оприлюднити інформацію та надати докази про те, як у 2004 році в Москві на переговорах з керівництвом Росії та українськими політиками екс-президент України Л.Кучма просив надати йому гарантії непритягнення до відповідальності в разі перемоги на виборах глави держави Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *