ОСТАННІ НОВИНИ

Видатки на підготовку до Євро-2012 збільшили на 6 млрд

Львівський портал

|

На заходи з підготовки до Чемпіонату Євро-2012 з футболу у Державному бюджеті на 2009 рік передбачено 13,5 млрд. гривень, що на 6,2 млрд. гривень перевищує видатки минулого року. Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів, посилаючись на заступника міністра Володимира Матвійчука.

Ці кошти планують профінансувати як із державного бюджету, так із місцевих. «Якщо говорити про державний бюджет, то у ньому за рахунок стабілізаційного фонду передбачено профінансувати 7,8 млрд. гривень: 3,4 млрд. грн. – на реконструкцію і будівництво доріг, і 4,4 – на інші заходи. Зокрема, на підготовку спортивних споруд, реконструкцію аеропортів, спортивних баз», – уточнив Володимир Матвійчук.

Згідно з Державною цільовою програмою на 2009 рік, за словами заступника міністра фінансів, на реконструкцію Національного спортивного комплексу «Олімпійський» передбачалося 300 млн. гривень. Враховуючи необхідність прискорення підготовки стадіону до фінальної гри, цьогоріч видатки на цей об`єкт збільшено до 800 мільйонів гривень. При цьому Володимир Матвійчук зазначив, що фінансування усіх заходів розпочнеться вже з березня.

«Ми забезпечимо фінансування усіх видатків і успішно підготуємося до чемпіонату», – підкреслив Володимир Матвійчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *