ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії попереджають львів’ян про бурулькову загрозу

Львівський портал

|

Через нависання бурульок мешканцям небезпечно перебувати під дахами будинків. Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради просить мешканці триматися далі від будівель – ближче до середини тротуару, не розміщати під дахами засоби пересування, а також обходити обгороджені ділянки тротуарів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій звернулась до керівників житлово-комунальних організацій, власників будівель та житлових будинків, аби вони вжили заходів щодо очищення дахів від бурульок та снігу, особливо в місцях їх нависання над тротуарами, та огородили небезпечні місця. КП «Адміністративно-технічне управління», яке здійснює наглядово-координаційні дії,  просить мешканців у випадку можливого обвалу снігу та буруль звертатися до районних адміністрацій або за телефоном міської диспетчерської служби 297-59-11.

Управління охорони здоров’я Львівської міської ради попереджає мешканців: якщо ви впали і через деякий час відчули біль у голові, нудоту, біль у суглобах, утворилися пухлини – терміново зверніться до лікаря в травмпункт, інакше можуть виникнути ускладнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *