ОСТАННІ НОВИНИ

Стадіон «Скіф» отримав погодження проекту реконструкції

Львівський портал

|

Державна служба охорони культурної спадщини погодила проект реконструкції  стадіону «Скіф», який належить Львівському державному університету фізичної культури на вул. Черемшини,17. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Голова Державної служби охорони культурної спадщини Микола Кучерук погодив проект реконструкції стадіону, в якому передбачено збільшення висоти адміністративної будівлі без обмеження до 10 м. Таким чином, знято усі заборони і ми можемо продовжувати проводити підготовчі роботи на стадіоні», – розповів проректор з господарсько-комерційної роботи та будівництва університету Степан Панюца.

За його словами, очікується, що через півтора місяці Держархбудконтроль дасть дозвіл на початок будівельних робіт. Наразі на роботи з реконструкції стадіону «Скіф» вже освоїли виділених з державного бюджету 360 тис. грн.

Нагадаємо, що Департамент містобудування Львівської міської ради змінами в архітектурно-планувальне завдання № 919 від 10 лютого 2008 року також погодив зняття обмеження висоти адміністративної споруди стадіону.

 

Довідка: стадіон «Скіф», який  використовуватимуть як тренувальний базу до ЄВРО 2012 та  до літніх Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року, після реконструкції відповідатиме усім офіційним вимогам УЄФА. В проекті передбачено облаштувати 8 легкоатлетичних доріжок, збудувати нові криті трибуни на 3 600 місць та відкриті трибуни до 5 тис. місць, а також корпус загального призначення з вбудованим паркінгом. Для обслуговування команд заплановано спеціальний корпус, який відповідатиме усім вимогам УЄФА до тренувальної бази.

Переможцем тендеру на реконструкцію стадіону є ТОВ "Арка-Моріс". Кошти на реконструкцію стадіону виділяються з Державного бюджету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *