ОСТАННІ НОВИНИ

100 потребуючих дітей Львівщини поїдуть відпочивати до «Артеку» та «Молодої гвардії»

Львівський портал

|

Відповідно до наказів Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 17 лютого 2009 року № 357 та № 358 для дітей-сиріт, дітей позбавленого батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей військовослужбовців, журналістів і працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей загиблих шахтарів, талановитих та обдарованих дітей (переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів), а також лідерів дитячих громадських організацій Львівської області було виділено 70 путівок для оздоровлення та відпочинку у Міжнародному дитячому центрі «Артек» та 30 путівок в «Українському дитячому центрі «Молода гвардія». Про це повідомляється на сайті ЛОДА.

Діти Львівщини відвідають таборові заїзди, які відбудуться з 24.02.2009 до 16.03.2009. року та 01.03.2009. до 21.03.2009 року відповідно.

Турбота про відпочинок та оздоровлення дітей – є одним із основних показників ставлення держави до проблем підростаючого покоління. Конвенцією ООН «Про права дитини» проголошено, що діти мають не тільки особливі потреби, а й громадські, політичні, соціальні та культурні права. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *