ОСТАННІ НОВИНИ

На «Південному» ніхто не зазіхає на чужу власність - директор ринку

Львівський портал

|

«На ринку «Південний» ніхто не зазіхав і не зазіхає на чужу власність. А підприємці, які викупляли магазини – сплачували вдвічі меншу орендну плату, ніж на інших аналогічних об’єктах нашого міста» – на цьому у листі до заступника голови комісії з архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міської ради Сергія Бащука наголошує генеральний директор ТзОВ «АЙПІЄ-Л» Степан Сай.

Гостру реакцію С.Сая викликали заяви С.Бащука у пресі, у яких той звинувачув керівництво «Південного», зокрема, у відмові узаконити дольову участь підприємців у спорудженні ринку.

Степан Сай також повідомив, що ринок “Південний”, освоєння земельної ділянки, комунікації, інженерні мережі будувались господарюючим суб’єктом – ТзОВ «АЙПІЄ-Л» ще задовго до самої ідеї створення тут торгово-виробничого комплексу.

До того ж торгові площі, які викупили підприємці, становлять лише 37 % від загальної площі торгових центрів. При цьому, за словами С.Сая, керівництво «Південного» уже сьогодні узаконило свої стосунки з підприємцями в рамках чинного законодавства, а пропозиція щодо узаконення дольової участі підприємців в спорудженні ринку “Південний” не реалізована лише внаслідок неконструктивної позиції самих депутатів Львівської міської ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *