ОСТАННІ НОВИНИ

Міносвіти запевняє, що стипендії та зарплатню виплачують в повному обсязі

Львівський портал

|

Міністерство освіти і науки запевняє, що виплату стипендій за січень та лютий здійснили в повному обсязі, – повідомляє прес-служба Міносвіти.

«На 11 лютого 2009 р. Міністерство освіти і науки профінансувало видатки на виплату стипендій та заробітної плати за січень і лютий поточного року в повному обсязі, відповідно до кошторисів навчальних закладів», — повідомив заступник міністра освіти і науки Петро Куліков.

У відповідь на розміщені в окремих ЗМІ повідомлення про невиплату стипендій Петро Куліков зазначив: «На сьогодні проблем з виплатою стипендій не існує — всі студенти повинні отримати стипендії. Це питання перебуває на особливому контролі міністра».  

МОН зафіксувало і усунуло випадки затримування виплати стипендій в окремих навчальних закладах у зв’язку із переведенням рахунків цих ВНЗ з проблемних банків в стабільні. Керівництво МОН повідомило ректорів про неприпустимість затримок виплати стипендій і заробітних плат, незалежно від системи оцінювання.

У Тернопільському державному педагогічному університеті затримка з виплатою стипендій викликана переоформленням документів для переходу на готівкове обслуговування до іншого банку. За інформацією ректорів Харківського національного педагогічного університету імені Г.Сковороди, Волинського національного університету імені Лесі Українки, на 10 лютого заборгованості із виплатою стипендій немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *