ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській молоді допомагатимуть у плануванні та управлінні кар’єрою

Львівський портал

|

Молодь заручилася підтримкою фахівців у сфері планування та управління кар’єрою. Фахівці з працевлаштування та менеджери з персоналу допомогли молоді визначитися з пріоритетами в пошуку кар’єри, уникнути типових помилок в працевлаштуванні та порекомендували під час навчання проходити практику або працювати волонтерами на установах. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зустріч студентів з фахівцями відбулася за круглим столом, присвяченим особливостям кар’єрного розвитку молоді. Ініціатором круглого столу виступив Інститут громадського лідерства за сприяння Львівської міської ради.

Під час зустрічі розглядали питання планування та реалізації кар’єрної перспективи молодого спеціаліста. Як повідомив консультант з питань соціальної комунікації Максим Коляда, реальний успіх молодого спеціаліста будується в точці перетину його здібностей та цінностей.

«До Львівської міськради приходить дуже багато активної і талановитої молоді. Здебільшого молодь вже знає, чим вона хоче займатися і як вона буде це робити. Інколи приходить група молодих людей, серед яких люди різних спеціальностей, і вони хочуть робити якийсь проект. Кожного року кількість студентів, які проходять стажування у міській раді, збільшується», – повідомила заступник начальника відділу кадрів ЛМР Галина Бордун.

За круглим столом «Кар’єра очима молоді» зібрались представники влади, освітніх закладів, кадрові фахівці, молоді спеціалісти та молодь, яка тільки починає планувати свій професійний шлях. Можливості та перешкоди в процесі професійного становлення були розглянуті через призму соціальних, економічних, психологічних чинників. Цей захід відбувся в рамках освітньої програми «Перший бізнес» за сприяння Львівської міської ради.

В ході обговорення було висунуто ряд пропозицій, спрямованих на підтримку молоді в сфері планування та управління кар’єрою. Серед них: впровадження у вищих навчальних закладах курсу «Психологія кар’єри», створення web-сайту вакансій львівських установ та інші. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *