ОСТАННІ НОВИНИ

Кузен Балоги просить Тимошенко пояснити на пальцях, на що вона збирається витрачати 5 млрд дол.

Львівський портал

|

Перед тим, як заганяти країну у боргову яму, прем‘єр-міністр має хоча б на пальцях пояснити, на що вона збирається витрачати 5 млрд дол. Так прокоментував народний депутат, член президії Єдиного Центру Василь Петьовка переговори уряду з РФ щодо отримання кредиту, – передає прес-служба ЄЦ.

На думку народного депутата, важливо, щоб на сьогодні уряд в особі прем’єр-міністра хоча б визнав сам факт переговорів. Однак будь-хто, «чи підприємець, чи звичайний громадянин перед тим, як брати кредит, завжди знає наперед, на що він буде його витрачати і як повертатиме». 

«Тому перед тим, як брати в борг суму, яка дорівнює 1/6 доходів країни за рік, треба не один раз зважити всі «за» і «проти». Якщо вже уряд іде на такий ризикований крок, то кожна копійка кредиту має бути детально розписана. І цей документ має бути публічним. Тому що гроші буде віддавати не Тимошенко, а вся країна», – наголосив Василь Петьовка.

Народний депутат вважає, що уряд, якому довіряють сьогодні менше 10% громадян, не має морального права позичати такі кошти. «Коли прийде час їх віддавати  – «відтанцьовувати» перед російською владою Юлія Володимирівна вже не буде. Віддавати кредит будуть наступні уряди і наступні покоління українців. На мій погляд, по відношенню до 47 мільйонів громадян це нечесно», – наголосив Василь Петьовка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *