ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура відкидає звинувачення у рейдерстві стосовно піцерії «Челентано»

Львівський портал

|

Прокуратура Львівської області заявляє, що звинувачення прокуратури Франківського району Львова у перешкоджанні функціонуванню закладу громадського харчування піцерії «Челентано» на вул. Городоцькій, 141, є неправдивими та необґрунтованими, повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

Як ідеться у повідомленні, до прокуратури Франківського району м. Львова та прокуратури області неодноразово зверталися мешканці будинку на вул. Городоцькій, 141 у Львові з приводу незаконності облаштування в нежитлових приміщеннях загального користування цього будинку закладу громадського харчування, а саме  піцерії «Челентано», без відповідних дозволів. Під час прокурорських перевірок, із залученням фахівців органів державного контролю, аргументи авторів звернень, справді, знайшли свої підтвердження.

Прокуратура Франківського району Львова за наслідками перевірок порушила дві кримінальні справи, одна з яких – за фактом зловживання службовим становищем службовими особами Франківської районної адміністрації ЛМР, а друга – за фактом службового підроблення, порушення правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд службовими особами проектної організації, яка розробляла проект реконструкції нежитлових приміщень вказаного будинку.

Нагадаємо, власники піцерії «Челентано» на вул. Городоцькій, 141 у Львові звинувачують помічника прокурора Франківського району міста в рейдерській атаці на заклад. За словами співзасновниці піцерії Анни Гери, на підставі непоодиноких протестів прокуратура Франківського району, санепідемстанція, органи пожежного нагляду, Франківська райадміністрація одночасно відкликали свої підписи і попередньо видані дозволи щодо діяльності піцерії.

Причиною таких дій представники піцерії вважають намагання заволодіти приміщенням, у якому розміщена піцерія, адже ціна питання – сотні тисяч доларів США.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *