ОСТАННІ НОВИНИ

Берлінські панки MAMASWEED дісталися Славська

Львівський портал

|

Нещодавно німецький гурт MAMASWEED випустив новий альбом з яким планує зробити тур Україною. Тур розпочнеться у другій половині лютого та захопить кілька міст – Львів, Київ та Хмельницький.  Про це повідомляють організатори концерту.

Сміливі експериментатори MAMASWEED вже 11 років зривають дах прихильникам психоделік-року. Вони не дотримуються рамок та стилістичних канонів,  граючи фрі-м`юзік, єдине правило якої – професійне,  якісне звучання. Їх люблять у Іспанії, США, навіть і у Франції. Зокрема, відомий французький кінорежисер та сценарист Люк Бессон використав нещодавно їх музику в якості саундтреку до свого нового фільму.

Їх творчість припаде до душі справжньому поціновувачу музики. Прихильники класичного року відчують посилання до Led Zeppelin та Nirvana, є чим потішити  і прихильників регі. А драйву та позитиву гурту MAMASWEED стане для будь-якої аудиторії.

Команда займає активну громадянську позицію. У вересні минулого року музиканти виступали з благодійним концертом в інтернаті для дітей з наслідками ДЦП в селі Потіївка на Житомирщині. Діти настільки перейнялися творчістю німецької команди, що вирішили створити в себе в інтернаті рок-гурт.

Розпочнеться зимовий тур MAMASWEED 14 лютого в карпатському містечку Славське, де музиканти візьмуть участь в спортивно-музичній акції EXTREME WEEKEND від Українського гірськолижного клубу та заграють у місцевому клубі для усіх шанувальників активного зимового відпочинку. А закінчиться у Києві в арт-клубі «Чеширський кіт».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *