ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську молодь запрошують на оздоровлення до зимових таборів

Львівський портал

|

Оздоровлення та відпочинок львівської молоді в таборах відбувається також і взимку, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Молодіжні та спортивні громадські організації Львова організовують походи та виїзні табори у засніжену місцевість України, а також проводять змагання та спортивні заходи у парках Львова та на територіях спорткомплексів.

«Звичним для нас є те, що молодь проводить виїзні табори та оздоровлюється у санаторіях улітку, проте зимовий час є не менш сприятливим для цього. Взимку ми проводимо сходження в гори, діти в установах дитячо-юнацьких клубів неодноразово організовують масові заходи на вулиці: лещетарство, катання на санях та інше. Дітям це не менш корисно та цікаво. Як неодноразовий учасник сходжень на гори, можу запевнити, що це працює і для здруження команди,  і для зміцнення здоров’я», – повідомив начальник відділу сім’ї та молоді управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Дмитро Пушкарьов. 

«Люди, які брали участь у зимових таборах та вишколах, більш готові до організації літнього оздоровлення. Зимові табори та походи складніші. Вони проводять патріотичне, вольове та психологічне виховання молоді», – додав голова міської спортивної молодіжної організації К-2 Сергій Копанський.

Зокрема, цими вихідними, 7-8 лютого, відбудеться табір «Зимівник» у Старосамбірському районі. Його організовує громадська організація «Спадщина ОУМ». У таборі відпочиватиме львівська молодь. А наприкінці лютого на спортивному комплексі «Медик»  пройде чемпіонат Львова з хокею серед команд УДЮМКів. 20-22 лютого відбудеться вишкільний похід громадського формування «Моноліт» на гірський кордон з Румунією.

Вже вкотре цього року молодь Львова підкорила найвищу вершину Львівської області – гору Пікуй. Сходження організовувала спортивна громадська організація «К-2». Також львівська молодь підкорила найвищу вершину – гору Говерлу з нагоди 90-ї річниці проголошення Акту Злуки УНР і ЗУНР. Були присутні 40 представників молодіжних та спортивних громадських організацій Львова. На горі учасники виконали державний гімн України, підняли синьо-жовтий стяг та стяг Львівської міської ради.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *