ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали малолітню банду-крадіїв

Львівський портал

|

14-річного підлітка, який напідпитку протягом двох років разом зі своїми товаришами грабував жінок і чоловіків, посадять на 5 років у колонію для неповнолітніх, якщо скоєні ним злочини визнає суд. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Як повідомляють правоохоронці, зі свідчень хлопчини стало відомо, що він разом із друзями неодноразово грабував людей посеред вулиці, ба, навіть і в під’їздах. Зазвичай, хлопчаки діяли за таким сценарієм: обирали тих людей, що не чинили опору, потім підбігали по троє-четверо до жертви, збивали її з ніг, забирали документи, мобільні та цінні речі. Відібрані гроші спускали на ігрові автомати, а іноді витрачали на алкоголь. Телефони та речі продавали за кілька гривень.

А одного разу малі правопорушники застосували і насилля до одного хлопчика. Як з’ясували працівники міліції, малолітні злочинці намагалися відібрати в центрі Львова у хлопчини наколядовані ним 90 гривень. Проте хлопчик намагався чинити опір, тоді грабіжники почали палили його руку запальничкою, аби той віддав їм гроші. Таких випадків злодіянь на рахунку 14-річного злочинця та його спільників уже шість.

Проти них порушено кримінальну справу. Наразі малолітні злочинці чекають на суд. Якщо суд визнає всі злодіяння, які скоїли ці підлітки, їм загрожує по 5 років позбавлення волі в колонії для неповнолітніх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *