ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» сплатило за спожитий січневий газ понад 19 млн грн

Львівський портал

|

У січні цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» проплатило 19 млн. 320 тис. грн за спожитий газ, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Крім того, кошти, які надходять від споживачів, відразу перераховують у ДК «Газ України». Уже за перші дні лютого за спожитий газ проплачено 600 тис. грн.

На сьогодні служба обліку та збуту теплової енергії підприємства виставляє рахунки споживачам за спожите тепло та гаряче водопостачання за січень цього року. Адже за законом «Про надання теплопостачальних послуг» споживачі платять гроші лише після того, як отримали відповідні послуги.

Нарахування за січень здійснюється за новим скорегованим тарифом: плата для споживачів «Львівтеплоенерго» за одиницю фактично спожитої теплової енергії (грн./Гкал) становить – 163,37 грн; плата за приєднане теплове навантаження за 1 кв.м. опалювальної площі квартири – 1,301 грн; плата за гаряче водопостачання – 17,77 грн за куб м. Для споживачів «Залізничнетеплоенерго» плата за одиницю фактично спожитої теплової енергії (грн./Гкал) становитиме – 148,76 грн; плата за приєднане теплове навантаження за 1 кв.м. опалювальної площі квартири – 1,53 грн; плата за гаряче водопостачання – 16,42 грн за куб м.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *