ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Львівщини грабували ювелірні крамниці у Київській області

Львівський портал

|

Київська міліція затримала чотирьох  жителів Львівської області, які на Святвечір пограбували ювелірну крамницю в Білій Церкві на Київщині, – передає ДЗГ МВС  України.

 

Зловмисники увійшли у приміщення і  почали погрожувати продавцеві фізичним насиллям. Вони розмахували предметом, схожим на пістолет. Відтак грабіжники відібрали у 23-річної жінки ювелірні вироби на 70 тис. гривень, а також прихопили її мобільний телефон.

 

За фактом грабежу Білоцерківський міськвідділ ГУМВС України в Київській області порушив кримінальну справу.

Під час перевірки інформації про можливу причетність до скоєння цього злочину робітників за наймом, які працюють у Білій Церкві на будівництві магазину, правоохоронці натрапили на «ниточку», яка допомогла їм розплутати увесь злочинний клубок.

Було встановлено, що до скоєння злочину причетний 26-річний житель Львівщини, який тимчасово мешкав у Києві у найманій квартирі. Чоловік раніше вже був судимий за ч.2 ст.187 (розбій, який вчинила група осіб за попередньою змовою) Кримінального кодексу України. І цього разу нападник діяв не один.

 

Унаслідок професійних дій та вміло проведених оперативно-розшукових заходів у Києві міліція затримала в тимчасовому помешканні підозрюваного трьох співучасників злочину – раніше судимих жителів Львівської області, які ніде не працюють.

 

Під час проведення обшуку в квартирі вилучено два мобільні телефони, пневматичний пістолет, інші знаряддя для скоєння злочину. Наразі всі четверо учасників злочинної групи заарештовані, їм висунуто обвинувачення.

 

Однак в ході розслідування «послужний список» злочинців значно зріс. Чоловіків обґрунтовано підозрюють у вчиненні чотирьох грабежів громадян у Білій Церкві, крадіжці з ювелірного магазину в місті Сквира. Продовжується активна робота із документування злочинних дій затриманих та встановлення їхньої причетності до вчинення інших нерозкритих злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *