ОСТАННІ НОВИНИ

У восьмій комунальній лікарні відкрили нейрохірургічне відділення та цілодобовий травмпункт

Львівський портал

|

У комунальній восьмій міській клінічній лікарні відкрили після капітального ремонту нейрохірургічне відділення та цілодобовий травмпункт. У лікарню закупили нове рентгенобладнання вартістю 1,5 млн грн, провели на 700 тис. грн внутрішні ремонтні роботи у травмпункті, а на реконструкцію відділення нейрохірургії потрапило орієнтовно 800 тис. грн. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами начальника управління охорони здоровя ЛМР Володимира Зуба, саме цю лікарню визнали базовою для забезпечення проведення фінальної частини Чемпіонату з футболу Євро-2012. Медичні послуги надаватимуть відповідно до вимог УЄФА.

Зокрема, нейрохірургічне відділення лікарні розраховане на 30 ліжок. Травматологічний пункт також відремонтували та організували за вимогами УЄФА. На базі травмпункту реконструювали рентгенологічний кабінет, який оснастили сучасним обладнанням фірми «Siemens». Крім того, замінили два лікарняні ліфти.

Загалом за останні два роки на покращення матеріально-технічної бази лікарні використали 11 млн грн (з них 3 млн грн спрямували на закупівлю обладнання).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *