ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові введуть нову грошову оцінку земель

Львівський портал

|

Цього року міська рада затвердить нову нормативну грошову оцінку землі, положення про організацію, проведення та оформлення купівлі-продажу у власність або надання в оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення у Львові. Відповідні ухвали на розгляд сесії міської ради винесе управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Управління транспорту та зв’язку у першому кварталі представить положення про паркування транспортних засобів на території Львова. Управління економіки працює над встановлення розміру плати за торговий патент, положенням про порядок розміщення об’єктів грального бізнесу, порядком отримання дозволів на встановлення літніх майданчиків.

Крім того, департамент містобудування розробляє порядок встановлення вивісок та правила розміщення зовнішньої реклами у Львові, які будуть винесені на розгляд виконавчого комітету у І кварталі 2009 року. Управління культури і туризму працює над положенням про організацію та проведення масових рекламних, розважальних, релігійних, культурно-просвітницьких, спортивних, видовищних та інших заходів.

     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *