Українці перейменовуються з Лох на Любімова та з Сало на Кириченко

Львівський портал

|

Органи реєстрації актів цивільного стану зареєстрували впродовж 2008 року приклади доволі неординарних випадків зміни імен та прізвищ громадянами, які не вподобали власне ім’я. Про це повідомляє прес-служба Мін’юсту.

Зокрема, зареєстровано зміну імен Ганна на Ніколь, Олена на Меліса, Катерина на Б`янка, Аліна на Кирилина, Марина на Мадлена, Дмитро на Дан, Тамара на Тамара Аврора, Валентина на Індіра, Лариса на Льоліка, Валерій на Вілор.

Зареєстровано зміну прізвищ Лох на Любімова, Фрісман на Квіточка, Ківа на Солнишко, Сидоренко на Щаслива, Кремінська на Преподобна, Дурко на Вітович, Сало на Кириченко, Локшина на Фортуна, Грін на Гріх, Краля на Українець, Худоба на Шиян, Нога на Марко, Босий на Мірошниченко, Спиридонова на Ле Мер-Кюре.

Зареєстровано також одночасну зміну імені та прізвища: Цись Наталія на Єлизарова-Максимовська Кароліна–Аріадна, Дрожжин Василь на Боголюбський Георгій–Іоан, Буднік Ганна на Каурс Анніс, Кузнєцова Юлія на Лайм Ліка, Степанов Юрій на Баренбаум Ісроель, а також Чуб Руслан на Білан Дмитро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *