ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суворо контролюватимуть діяльність гідів-нелегалів

Львівський портал

|

З метою врегулювання діяльності нелегальних іноземних та іногородніх екскурсоводів у Львові прийнято нову ухвалу Львівської міської ради від 23.10.2008 № 2139 «Про затвердження Положення про порядок проведення екскурсійної діяльності у м. Львові». Про це сьогодні повідомив під час прес-конференції начальник управління культури та туризму Андрій Сидор.

За його словами,  реалізація ухвали дозволить забезпечити контроль діяльності фахівців туристичного супроводу.

Також він повідомив, що у Львові вже проведено три контрольні рейди екскурсійної діяльності із залученням працівників муніципальної дружини і громадських організацій Львова. Під час рейдів  виявлено велику кількість громадян, які проводять екскурсійну діяльність і надають послуги гіда-перекладача без відповідної підготовки та дозволів.

«Систематичний контроль з боку міської влади вже спонукав багатьох нелегальних екскурсоводів піти на навчання та отримати необхідні дозволи для проведення такої діяльності. Також в лютому планується проведення контрольного рейду з залученням представників ЗМІ для висвітлення роботи міської ради в цьому напрямку», – додав А. Сидор.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *