ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засновано джаз-клуб

Львівський портал

|

Джаз-клуб організовано у Львові, передає прес-служба мистецького об’єднання «Дзиґа». Музичне середовище міста організувалося у «Джаз-клуб. Львів» задля розвитку та популяризації якісного джазу, виховання та просування молодих виконавців, налагодження механізмів організації джазових концертів і фестивалів, обміну інформацією, спілкування із середовищами інших міст та виходу львівського джазу на провідні європейські сцени. Одним із найважливіших напрямів клубу стануть освітні програми.

«Джаз-клуб. Львів» об`єднує майже сто музикантів, меломанів і музичних критиків. Засновники клубу – мистецьке об`єднання «Дзиґа», львівські джазмени Марк Токар, Дана Винницька, Ігор Гнидин, Анастасія Литвинюк, меломани та музикознавці Сергій Косенко і Маркіян Іващишин.

Починаючи з лютого 2009 року, засідання клубу відбуватимуться щонеділі та щочетверга в арт-кав`ярні «Квартира 35», що на другому поверсі галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).

Недільні засідання розпочинатимуться о 12 год. Вхід буде вільним для всіх охочих. Під час засідань відбуватимуться розмови, дискусії, прослуховування раритетних дисків, прослуховування та перегляд рідкісних аудіо- і відеозаписів.

На четвергові акції джаз-клубу безкоштовний вхід буде тільки для членів клубу та журналістів. Щочетверга із 19 год. у «Квартирі 35» відбуватимуться тематичні музичні вечори, які включатимуть джазові концерти, майстер-класи, спільні імпровізації, джем-сейшени.

Члени «Джаз-клубу. Львів» матимуть такі пільги:

• безкоштовний вхід на акції клубу;

• знижка 50% на всі концерти «Дзиґи» у великих залах;

• вільний доступ до інформації клубу;

• пільгова участь у варштатах, майстер-класах тощо;

• пріоритетна реалізація власних проектів у рамках традиційних львівських джаз-фестивалів, концертів у Львові та за його межами.

До клубу можна зголоситися безпосередньо на засіданнях та за контактами:

Ігор Гнидин – координатор «Джаз-клуб. Львів»:

tel: 8 (096) 784-14-17, e-mail: [email protected]

МО «Дзиґа»:

tel: 8 (032) 244-47-78, e-mail: [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *