ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині анулювали 19 ліцензій та розірвали 22 угоди на перевезення пасажирів

Львівський портал

|

За минулий рік задля профілактики та контролю перевізників проведено 2 тис. 196 перевірок, за результатами яких анульовано 19 ліцензій та розірвано 22 угоди на перевезення пасажирів. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив начальник Державної автомобільно-технічної інспекції Львівського обласного управління ДАІ Олег Романюк.

Романюк зазначив, що 40% перевізників не мають власної матеріально-технічної бази. Загалом за минулий рік виявлено 8 тис. 333 автомобілі, які займаються перевезенням пасажирів, із порушенням технічного стану.

«Із введенням в дію нових штрафів кількість ДТП за участі водіїв, що здійснюють перевезення пасажирів у Львівській області, знизилася на 17%. «Якщо у 2007 році їх було 91, то у 2008 – 75. Так само скоротилася й кількість загиблих і травмованих з 11 до 8 та 187 до 96 відповідно», – наголосив начальник.

Варто зазначити, що у Львівській області зареєстровано 150 фірм-перевізників. Щодня на 1 тис. 200 регулярних маршрутів виїжджає близько 3,6 тис. транспортних засобів.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *