ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця минулого року провела будівельно-монтажних робіт майже на 200 млн грн

Львівський портал

|

Підрозділи служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд «Львівської залізниці» 2008 року збільшили обсяги виконаних робіт на 21% у порівнянні з відповідними показниками 2007 року. Як передає прес-центр «Львівської залізниці», загалом було виконано робіт на 195 млн гривень. 

Основні роботи залізничники проводили на об’єктах технологічної та житлової інфраструктури. Так протягом року введено в експлуатацію після реконструкції станції Вадул-Сірет, Ізов, Володимир-Волинський, а також залізничники закінчили роботи першої черги об’єкта «Реконструкція станційних будівель та споруд станції Лавочне».

Водночас 2008 року будівельники магістралі здали в експлуатацію після реконструкції будівлі гуртожитків в Ужгороді під 18-квартирний малосімейний житловий гуртожиток та у Львові під 115-квартирний будинок.

Не менш важливими були роботи з електрифікації ділянки Рівне-Ківерці.

Також 2008 року працівники служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд «Львівської залізниці» облаштували контейнерний майданчик в Івано-Франківську, переобладнали під будинок зв’язку споруду у Самборі, реконструювали побутові приміщення на Клепарові,  продовжили ремонт пансіонату «Львівський залізничник» у Судаку, ФСК «Локомотив» у Львові та приміщення будинку науки та техніки депо Львів-Захід. Важливою подією стало також введення в експлуатацію після реконструкції інфарктного відділення клінічної лікарні «Львівської залізниці».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *