ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада закупила обладнання для прикордонників

Львівський портал

|

Нещодавно підрозділи охорони кордону Львівської області отримали на озброєння нові зразки техніки та сучасні засоби зв’язку завдяки втіленню обласної цільової програми „Забезпечення захисту інтересів громадян держави та суспільства на державному кордоні України в межах Львівської області на 2008 – 2010 роки”, передає прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонної служби.

У 2008 році виділено понад мільйон гривень для закупівлі майна, засобів зв’язку і створення високошвидкісної мережі передачі даних у підрозділах кордону. Також прикордонники отримали п’ять одиниць спеціальної автомобільної техніки – високопрохідні „Шевроле – Нива”, які використовуватимуть на ділянках відділів прикордонної служби „Белз”, „Павловичі” і „Грушів” Львівського прикордонного загону і на „Нижанковичі” й „Боберка” Мостиського прикордонного загону.

Окрім цього, для потреб львівського клінічного госпіталю Держприкордонслужби закуплено карету швидкої медичної допомоги на базі автомобіля „Соболь”. Також прикордонники отримали надсучасні слідові ліхтарі „Фас”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *