ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`ян докладно інформуватимуть, як приватизувати житло й отримати дозвіл на будівництво

Львівський портал

|

Управління «Секретаріат ради» опублікувало два нові видання серії «Інформаційні карти для львів`ян». З них можна довідатися покроковий порядок дій мешканців, які хочуть приватизувати житловий фонд чи отримати дозвіл на будівництво або реконструкцію. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У додатках подано перелік пам`яток культурної спадщини, що не підлягають приватизації, взірці заяв, перелік необхідних документів для отримання дозволу, термін розгляду питання, контакти працівників, відповідальних за проведення процедури установ, перелік ліцензованих організацій, які надають послуги мешканцям Львова, контакти організацій, що отримали ліцензії на виконання земельно-кадастрових робіт та інше. Наприкінці інформаційної карти про отримання дозволу на будівництво розмістили карту історичного ареалу та зон регулювання забудови Львова. Наклад кожної інформаційної карти – тисяча примірників.

Нагадаємо, що цього року вже видано друком інформаційні карти щодо того, як створити об`єднання співвласників багатоквартирного будинку, стати на квартирну чергу, приватизувати земельну ділянку та отримати дозвіл на перепоховання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *