ОСТАННІ НОВИНИ

ВР зробила законодавство щодо грального бізнесу жорсткішим

Львівський портал

|

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект "Про державне регулювання діяльності у сфері грального бізнесу". За урядовий проект закону №3535 проголосували 249 депутатів з 428 зареєстрованих в залі.

Законопроект зокрема передбачає встановлення особливого, порівняно із видами діяльності, визначеними у ст. 9 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності", порядку ліцензування грального бізнесу, включаючи порядок контролю за діяльністю суб’єктів грального бізнесу. Так, до прикладу, вказаний законопроект передбачає проведення уповноваженими представниками органу ліцензування попереднього ліцензійного контролю заявника, підстави та порядок зупинення дії ліцензії, повідомляє РБК-Україна.

Також законопроект передбачає встановлення вимог до фінансового стану організаторів азартних ігор, вимог до гральних закладів (казино, залів гральних автоматів, букмекерських контор тощо), порядку проведення азартних ігор та формування призового (виграшного) фонду, а також відповідальність за порушення чинного законодавства України у сфері грального бізнесу тощо.

Даний законопроект передбачає також створення та функціонування Державного реєстру гральних закладів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *