ОСТАННІ НОВИНИ

Діти із Центру піклування власноруч виготовили годівнички для Високого замку

Львівський портал

|

Вихованці Центру піклування про дітей при благодійному фонді «Допомога Україні», чиї сім`ї опинилися у кризових ситуаціях, допоможуть птахам взимку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Нещодавно діти разом з волонтерами виготовили для пташок годівнички. Також спільними зусиллями в центрі зібрали корм для першого наповнення годівничок. 
Працівники центру сподіваються, що надалі поповнювати годівнички допоможуть перехожі. «Ми, порадившись з управлінням екології та благоустрою, вирішили розмістити годівнички в парках, де часто ходять люди. Також ми сподіваємося, що інші організації підтримають нашу ініціативу і годівничок в парках побільшає», – повідомив директор Центру піклування про дітей при благодійному фонді «Допомога Україні» Юрій Гимон. 
Розміщення годівничок відбудеться 30 грудня в парку «Високий замок». Нагадаємо, що восени в цьому парку вихованці центру проводили акцію «Чисте серце – чисте місто». Загалом центр проводить для дітей денні програми, організовує екскурсії, ігри, навчаючи дітей допомагати один одному та іншим. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *