ОСТАННІ НОВИНИ

За виконання бутафорних обіцянок облраді поставили «четвірку»

Львівський портал

|

Львівська обласна громадська організація «Комітет виборців України» оцінює виконання передвиборних програм депутатів Львівської обласної ради на тверду «четвірку». Щоправда, такий доволі високий бал можна пояснити не надефективною роботою обласних обранців, а суто декларативним і неконкретним змістом їхніх передвиборних обіцянок.

Найважливішим досягненням Львівської обласної ради голова ЛОГО «Комітет виборців України» Роман Кошовий вважає прийняття Стратегії розвитку Львівщини та оперативний бюджетний процес. Водночас він вказує на безвідповідальність багатьох обласних обранців. Йдеться зокрема про виборчий блок «Наша Україна», який після виборів розколовся на чотири фракції. Тож програма та обіцянки цієї сили нібито є, але хто ж реально має відповідати за їх виконання – невідомо.

Що ж стосується інших фракцій обласної ради, то зі своїми програмами вони справляються по-різному. Хоча одне зауваження є спільним для усіх політичних сил, представлених в облраді, обіцяють усе й одразу, хоча реально виконати цього не можуть.

От що не забереш у депутатів обласної ради – так це їхню працьовитість. За словами Романа Кошового, за два з половиною роки вони провели 34 засідання та розглянули близько 800 питань. Та чи стало від цього легше пересічним жителям Львівської області, стане відомо на чергових місцевих виборах. Адже саме вони своїми голосами дадуть реальну оцінку виконання передвиборних обіцянок.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *