ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю збиратимуть коштів для Служби перевезення інвалідів

Львівський портал

|

У рамках кампанії «Соціальне таксі 2009», спрямованої на пошук коштів для перевезення інвалідів, громадська організація «Народна допомога – Львів» у неділю, 21 грудня проводитиме збір коштів в парафіяльних церквах римо-католицької церкви. Акція відбудеться за підтримки Львівської архідієцезії Римсько-католицької церкви, передає прес-служба міської ради.

Пожертву можна буде зробити після недільного богослужіння, передавши кошти волонтерам організації, або ж залишити у визначеному місці у Церкві, що пізніше буде передане організації. Діти із порушеннями ментального розвитку, члени організації «Лярш-Ковчег» (Сихівської групи) виготовили 11 скриньок для збору пожертв. Наступної неділі збір коштів планується в греко-католицьких храмах Львова.

Нагадаємо, що громадська організація «Народна допомога – Львів» спільно із партнерами у липні 2008 року розпочала проект «Соціальне таксі». Партнерами проекту стали чернівецьке об’єднання громадян «Народна допомога» та «Volkshilfe Österreich» за підтримки Федерального міністерства соціального забезпечення та захисту прав споживачів Австрії та Львівської міської ради. Цілями проекту були: перевезення неповносправних осіб, створення робочих місць для неповносправних осіб та запровадження моделі соціально-економічного підприємства. Планування проекту та його впровадження для міста були важливими, оскільки кількість неповносправних у місті, за різними підрахунками, становить близько 20 000 осіб.

Найголовнішим аспектом проекту організатори вважають активацію (пробудження) самих неповносправних міста. Щоб продовжити проект наступного року, громадська організація організовує ряд заходів зі збору коштів серед мешканців та підприємців.  

Контактні телефони: 243 51 05, моб. 8 098 80 14 800 (Юрій Лопатинський), www.nardop.org.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *