ОСТАННІ НОВИНИ

Під час кризи треба будуватися. Дешевшає бетон

Львівський портал

|

ВАТ «Галенергобудпром» та ТзОВ «Універсал» знизили ціни на бетон, – повідомляє прес-служба Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України здійснило поглиблене дослідження ринку бетону.

Дослідження цінової ситуації на зазначеному ринку показало, що найвищі ціни на бетон марки М-100 були у ВАТ «Галенергобудпром» (Стрийський р-н) та ТзОВ «Універсал» (Дрогобицький р-н). Оскільки ці райони відносяться до тих, які постраждали внаслідок стихії (паводку) на Західній Україні, питання обґрунтованості встановлення реалізаційних цін на основні види будівельних матеріалів, зокрема на бетон, набуває особливої гостроти. Спеціалісти Львівського відділення АМКУ здійснили аналіз обґрунтованості цін на бетон ВАТ «Галенергобудпром» та ТзОВ «Універсал», за результатами якого виявлено ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Для припинення дій, які містили ознаки порушень, відділення надало рекомендації  ВАТ «Галенергобудпром» та ТзОВ «Універсал» щодо вжиття заходів для зниження вартості бетону марки М-100. Зазначені рекомендації виконано. ВАТ «Галенергобудпром» знизило вартість бетону М-100 на 113грн, а ТзОВ «Універсал» – на 60грн.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *