ОСТАННІ НОВИНИ

Концерн «Галнафтогаз» впроваджує програму «зелений офіс»

Львівський портал

|

У листопаді цього року в головному офісі Концерну «Галнафтогаз» розпочалося впровадження програми «зелений офіс». Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Впровадженню програми передувало підписання у липні 2008 Декларації ООН «GO GREEN», яке здійснив голова Наглядової Ради Віталій Антонов, та створення в організаційній структурі компанії окремого сектору з охорони довкілля.

Зелений офіс – це філософія управління організацією, яка спонукає її зменшувати негативний вплив на довкілля шляхом збереження ресурсів та енергії і зменшення кількості відходів. Програма передбачає сортування сміття та збір макулатури, раціональне використання транспортних та інших ресурсів, утилізацію відходів, зменшення кількості спожитої води, електроенергії та зниження загального рівня забруднення. Вже зараз програма «Зелений офіс» запроваджена в головному офісі Концерну «Галнафтогаз», де працює понад 500 чоловік.

Ведеться робота по впровадженню цієї екологічної програми на філіях підприємства, у мережі АЗК «ОККО» та  у інших компаніях, які входять до холдингу «Універсальна Інвестиційна Група», зокрема в страховій компанії «Універсальна», концерні «Хлібпром», «Технопарку ЛЗТА» та «Ю. Ді. Сі Холдингу».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *