ОСТАННІ НОВИНИ

Компанія «ТКС» очікує на рейдерську атаку?

Львівський портал

|

Компанія «ТКС» надала відповідь на звинуваченя керівництва компаній «Політерм», «Аутпост» та депутата Трускавецької міської ради Руслана Крамара.

Подаємо офіційну позицію групи компанії «ТКС» повнотекстово:

«16 грудня 2008 року керівники компаній «Політерм» п. Джумбер Дзігуа, компанії «Аутпост» п. Віталій Устінов, провели прес-конференцію, на якій озвучили неправдиву інформацію стосовно групи компаній «ТКС». Групу компаній «ТКС» звинувачено у нібито будівельній афері в Трускавці, в результаті якої були ошукані пайовики та підрядники будівництва житлових будинків по вул. Скоропадського.

Повідомляємо, що жодне з підприємств, які входять в групу компаній «ТКС», не мають прямого чи опосередкованого відношення до будівництва вищезазначених будинків. Звинувачення вищезгаданих осіб є безпідставними та розцінюються нами як наклеп, що завдає шкоди діловій репутації групи компаній «ТКС». Метою таких дій, ми вважаємо, є підготовка рейдерських атак на підприємства групи компаній «ТКС».

Нас дивує позиція охоронної компанії «Аутпост», нашого колишнього контрагента, з яким ми були змушені розірвати угоди через надання неякісних послуг з охорони наших об’єктів. Розцінюємо участь керівництва компанії «Аутпост» в заходах, які направлені на дискредитацію репутації групи компаній «ТКС», як кроки до насильного нав’язування своїх послуг як охоронної фірми.

Завдяки групі компаній «ТКС»,  здійснюються інвестиції в Україну, в регіоні підприємства групи є одними з найбільших платників податків, а зарплати працівників найвищі. Тому дії вищезгаданих осіб завдають шкоди не тільки іміджу групи компаній «ТКС», але також соціально-економічному стану регіону в цілому.

Як наслідок, ми змушені зреагувати на безпідставні звинувачення та наклепи, нанесення шкоди діловій репутації групи компаній «ТКС» шляхом звернення у суд та інші інстанції».

Нагадаємо, представники згаданих двох компаній звинувачують структури, які входять до будівельного холдингу ТКС, у несплаті коштів за виконані роботи на спорудженні трьох житлових будинків у Трускавці.
Як зазначив президент компанії «Аутпост» Віталій Устінов, його фірмі заборгували 480 тисяч гривень за охорону трьох житлових будинків. Значно більшу суму грошей структури ТКС не заплатили   іншій фірмі – «Політерм». За словами директора фірми Джумбера Дзігуа, прямі збитки його компанії становлять 1,6 млн 815 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *