ОСТАННІ НОВИНИ

У ресторанах Львова новорічну ніч можна провести максимум за 180$. А на розваги – «кризова» Снігуронька

Львівський портал

|

Зі середини листопада передноворічний ресторанний бум уже охопив заклади Львова. Охочі відпочити у кав’ярнях, ресторанах та пабах уже наперед замовляють столики для себе та своїх друзів.

У новорічну ніч заклади Львова пропонують свої відвідувачами різноманітні забави та порівняно не «кусючі» ціни. Зокрема, у деяких ресторанах ціна за одну людину коливається від 30$ до 180$. Розважатимуть гостей різноманітними шоу-програмами, фоновою та живою музико. Дорожче обійдеться, якщо на свято запросять Діда Мороза зі Снігуронькою. Чи не найоригінальнішу розвагу запропонував один із ресторанів – виступ «Снігуроньки, побитої кризою».

Кухню для своїх відвідувачів ресторани також пропонують найрізноманітнішу. Гостей частуватимуть європейською, українською, японською, ірландською, кавказькою та креативною кухнею.

Крім того, ресторатори кажуть, що найбільший попит львівські ресторани у новорічний період мають у гостей зі столиці. Прихильність киян до ресторанів Львова пояснюють просто: для мешканців столиці перебування на Новий рік у львівських ресторанах уже давно стало доброю традицією. Багато ресторанів Львова можуть запропонувати гостям не тільки відмінний сервіс, яскраву шоу-програму та смачне святкове меню, а й броню в готелях міста.

За інформацією КАVA.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *