ОСТАННІ НОВИНИ

Військовослужбовці Львівщини від сьогодні почали святкувати своє професійне свято

Львівський портал

|

У Західному оперативному командуванні сьогодні зібралися всі військовослужбовці Львівщини, аби урочисто розпочати святкування 17-ї річниці Збройних сил України. Урочистості розпочалися із вступного слова командувача військ Західного оперативного командування генерала-лейтенанта Михайла Куцина, вручення нагород, відзнак та грамот найкращим військовикам.

Крім того, під час заходу показали фільм про Збройні сили України від Дня незалежності і до сьогодні. Головним акцентом у фільмі стало своєчасне реагування військових на стихійне лихо, яке пройшло влітку цього року.

До привітань військових з нагоди їх професійного свята приєдналися і голова ЛОДА Микола Кміть та міський голова Андрій Садовий, щоправда, у письмовій формі. Завершилися урочистості виступом Центру військового музичного мистецтва Львова.

А вже 6 грудня військовослужбовці Львівщини зберуться в центрі міста біля пам’ятника Тарасу Шевченку, де спочатку о 9 ранку виступить Львівський центр військового музичного мистецтва. Згодом відбудеться молебень, покладання квітів до могили Невідомого солдата та пам’ятнику Т. Шевченку. Завершаться ці заходи військовим маршем і салютом.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *