ОСТАННІ НОВИНИ

Непристібнених таксистів також штрафуватимуть – Моцак

Львівський портал

|

Керівництво ДАІ Львова вкотре нагадало, що з 17 листопада вступають у дію нові штрафи за порушення правил дорожнього руху. Сьогоднішні роз’яснення та застереження стосувались здебільшого пасажирських перевізників. Зокрема, їм доведеться пристосуватись до їзди з застібненими пасками безпеки. Також перевізникам повідомили, що за порушення дорожніх правил працівники ДАІ отримали право вилучити талон техогляду та навіть ліцензійні картки. Вилучені документи повертатимуть після судового рішення. Про це повідомив начальник відділу ДАІ м. Львова Богдан Моцак.

Найбільшого невдоволення у представників таксомоторних перевізників викликало повідомлення про паски безпеки. На що Моцак відповів: «Водії шукають сотень причин, аби не користуватися пасками безпеки. Уся Європа їздить із застібненими пасками безпеки, і таксисти – не виняток. Коли водій таксі здійснює рейс, він зобов’язаний пристебнути не лише себе, а й пасажира».

Зі слів начальника, водіїв без застібнених пасків безпеки також штрафуватимуть, проте через те, що це порушення не надто значне, йому «приділятимуть менше уваги».

Варто зазначити, що з 17 листопада за їзду з незастібненими пасками безпеки водіям доведеться викласти від 51 до 85 гривень штрафу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *