ОСТАННІ НОВИНИ

Під час завтрашнього Конгресу індустріальної гостинності обговорять підготовку до Євро-2012

Львівський портал

|

Завтра у Львові відбудеться Конгрес індустріальної гостинності, який розрахований на спеціалістів готельного та ресторанного бізнесу. За сподіваннями організаторів, Конгрес має відкрити голова міста Андрій Садовий. Про це сьогодні повідомила президент АТ «Гал-Експо» Рената Іваницька.

 

Зокрема, під час Конгресу індустріальної гостинності завтра пройде ІІ Міжнародна науково-практична конференція на тему «Індустрія гостинності України та Польщі: разом готуємось до Євро-2012».  І, як розповіла Рената Іваницька, учасники конференції зосередять свою увагу на економічному ефекті від проведення великих спортивних подій, практичних питаннях організації готельного ринку України та Польщі. Також на конференції розглядатиметься питання «Автокаравани як актуальний спосіб пересування та розміщення».

 

Окрім того, в рамках цього конгресу сьогодні відбудеться дискусійний клуб «Підвищення ефективності роботи готелів у світлі наближення до Євро-2012». На якому обговорять механізми взаємодії між тур-операторами, закладами розміщення, відпочинку та харчування для вітчизняних та іноземних гостей. А на завтра передбачено інформаційно-практичний проект «Аромати в готелі» за участі аромомаркетологів, аромопсихологів, лікарів-отоларингологів, а головний редактор журналу «Отельєр» Тетяна Марущак проведе авторський майстер-клас «Жорсткий assessment. Перспективних навчаємо!».

 

Конгрес індустріальної гостинності відбуватиметься в рамках ІХ Міжнародної вставки-ярмарку «ТурЕКСПО-2008».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *