ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра нагородять переможців конкурсу дитячого малюнка

|

Нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Світлячок-ІІІ», який проводить ВАТ «Львівобленерго» як благодійний проект «Світло в тобі», відбуватиметься у виставковому центрі «Лемберг» (вул. Б. Хмельницького, 176, в’їзд з вул. Кукурудзяної) 3 жовтня о 16 год.

Художні роботи переможців конкурсу, оформлені у вигляді картин, буде виставлено на розіграші серед гостей останнього дня заходу Lviv Fashion Week. До кожної з дев’яти картин буде додано лот з назвою дитячого будинку чи школи-інтернату, а також їх потреби. Той, хто отримує картину, одночасно виявляє бажання виконати потреби дитячого закладу в міру можливостей.

Конкурс дитячого малюнка «Світлячок-ІІІ» оголошено серед художніх шкіл Львівщини для вікових груп: 6-9 років, 10-13 років, 14-16 років. Тема художніх робіт – «Енергія міста, яке я люблю».

Благодійний проект «Світло в тобі» побачив світ у травні минулого року з ініціативи ВАТ «Львівобленерго» і був приурочений десятилітній меценатській співпраці Товариства з Львівською школою-інтернатом для сліпих дітей №100.

Мета проекту – привернути увагу громадськості до неповносправних дітей і дітей, яким бракує батьківської опіки, спробувати зробити життя цих дітей повноціннішим і адаптувати їх у суспільство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *