ОСТАННІ НОВИНИ

Для розвитку комунальних доріг області потрібно закласти в бюджеті 400 млн грн - Кміть

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть та міський голова Львова Андрій Садовий взяли участь у селекторній нараді, присвяченій формуванню Державного бюджету на 2009 рік. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, нараді відбувалася під головуванням прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.

У своєму виступі керівник Львівщини наголосив на кількох важливих моментах у формуванні бюджету, реалізація яких могла б посприяти соціально-економічному розвитку регіону.

Зокрема, за словами Миколи Кметя, для розвитку комунальних доріг Львівщини потрібно закласти у бюджеті близько 400 млн грн., а для утримання їх на існуючому рівні – 125 млн грн.

Окрім цього, голова Львівської ОДА запропонував, щоб частину коштів, які з’являються внаслідок перевиконання бюджету, залишали у місцевих бюджетах, а також, щоб залишали на місцях рентну плату від використання усіх природних ресурсів загальнодержавного значення.

Керівник області також наголосив на необхідності зміни штатних розкладів сільських та селищних рад та застосуванні єдиного усередненого компоненту розрахунку з метою чіткішого фінансування дошкільних закладів Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *