ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро-2012 у Львові створять Центр з питань безпеки та правопорядку

|

Міністерство внутрішніх справ України має намір створити у всіх містах, що прийматимуть Євро-2012 центри з питань безпеки та правопорядку на період підготовки та проведення Чемпіонату Європи 2012 року, повідомляє офіційний сайт МВС України.

На сьогодні такі центри уже утворено в містах Дніпропетровську, Донецьку та Одесі й очолюють їх начальники обласних підрозділів міліції, а їх заступниками призначено заступників міських голів.

У Львівській та Харківській областях питання щодо створення центрів безпеки перебуває у стадії вирішення.

У Києві визначено, що керівником центру має бути один із заступників Київського міського голови, а його заступниками – керівництво столичної міліції та управління СБУ.

До складу зазначених центрів уведено керівників регіональних підрозділів СБУ, МНС, ДПА, військового комісара. Крім посадовців зазначених категорій, залучатимуться також керівники управлінь (відділів) міських рад з питань освіти та науки, охорони здоров’я, транспорту та зв’язку, у справах сім’ї, молоді та спорту, фінансів та економіки, житлово-комунального господарства, а також експерти регіональних підрозділів Федерації футболу з питань безпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *