ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Кабмін займеться ліквідацією наслідків паводку

|

Кабінет Міністрів на черговому засіданні 24 вересня розгляне хід проведення відновних робіт із ліквідації наслідків паводку. Про це сказано на порядку денному засідання, розміщеного на офіційному інтернет-сайті уряду, повідомляє proUA.

З доповіддю з цього питання виступлять: міністр із надзвичайних ситуацій Володимир Шандра, міністр регіонального розвитку і будівництва Василь Куйбіда, міністр палива і енергетики Юрій Продан, голова Державного комітету з водного господарства Василь Сташук і голова Державної служби автомобільних доріг «Укравтодор» Вадим Гуржос.

Нагадаємо, 23 вересня перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов доручив Міністерству регіонального розвитку і будівництва, Міністерству житлово-комунального господарства і головам обласних державних адміністрацій постраждалих від паводку областей узяти під особисту відповідальність відновлення постраждалих будинків.

Турчинов розкритикував роботу губернаторів за уповільнення темпів відновних робіт і пообіцяв ініціювати питання про їх звільнення у випадку, якщо ситуація не буде виправлена.

23-28 липня Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Закарпатська, Чернівецька і Вінницька області постраждали від паводків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *