ОСТАННІ НОВИНИ

Священик на власному «Пежо» в’їхав у вантажний потяг «Львівської залізниці»

|

Статистику дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах поповнив ще один прикрий випадок. Поблизу станції Страшів, що на Рівненщині, 8 вересня о 21:29 водій автомобіля «Пежо партнер» в’їхав у вантажний потяг, повідомляє прес-служба ДТГО «Львівської залізниці».

Авто, рухаючись по маршруту Клесів – Сарни на зустрічній смузі при справній світловій та звуковій сигналізації та закритих шлагбаумах (переїзд обладнаний шлагбаумами, які перекривають проїзну частину на всю ширину), пошкодивши додатковий шлагбаум «В», в’їхав у перший візок третього вагона із хвоста поїзда. Затримка потяга через ДТП склала 10 хвилин. Як вдалося з’ясувати працівникам ДАІ, горе-водієм виявився священнослужитель із смт. Клесів. На щастя, його життю та здоров’ю загрози немає, а от авто після «зустрічі» зі шлагбаумом і спроби «протаранити» потяг потребує неабиякого ремонту.

Залізничники вкотре наголошують: переїзди є зоною особливої небезпеки і вимагають знання та невідступного виконання правил дорожнього руху. Геройство, поспіх та недбалість при перетині залізничного полотна можуть коштувати життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *